Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Dimman"

Jag reser mig upp
Känner mig viktlös

Dimman ligger tät

Kvar ligger jag
på marken

Undrar vem som gick

Dimman ligger tät

Samtidigt som jag
betraktar det hela på avstånd

Tills dimman lättat och jag är hel igen

© Christer Johansson 2015-10-19




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-19 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP