Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränner ögats horn

Smärtan färdas varligt fram,
smider knivens plan.
Bygger ruckel i mitt bröst,
river reglars kval.
Lungors vävnad bronkers frid,
syret syr ett sår.
Vena cava samlar blod,
Lunar seglar bort.
Hepar väcker gallans mor,
järn och kopparjon,
lagrar bryter bildar spår,
bränner ögats horn.





© georgmoller.se






Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 190 gånger
Publicerad 2015-10-19 00:59



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller