Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tröst

Ser du månen, så klar och vit.
Dess tröst av sken når ända hit.

Se stjärnans lyster, svag som skarp.
Med dem på himlen är vi nära till allt.

Känn havets brus i varje hamn,
med endast vattnet, från famn till famn.

Så såg du solen, som sken idag,
så var vi nära, du och jag.




Bunden vers (Rim) av Joinas
Läst 392 gånger
Publicerad 2015-10-20 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joinas
Joinas