Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig färdig

Om vägen fram vore linjär,
varningsskyltar och trafikmeddelanden.

Vore jag den jag är, eller vore jag den jag varit.

Vill jag vara den jag är, eller den jag har varit.

Var det värt allt besvär?
Har jag kanske vunnit på det jag förlorat?

Utan mörker, hur kunde jag då känts vid ljuset?

Tårar vi fäller, vattnar vår styrka.

Moln täcker himlen, men sol finns alltid där.

Jag gjorde inte fel, jag fann 1000 saker som inte gick.




Fri vers (Fri form) av Joinas
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-22 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joinas
Joinas