Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OKTOBER

Försöker minnas dig
efter alla år av vakuum

minns du mig som vi var
tillsammans vid gungorna

lekparken doftade höstlöv
när satt bakom buskarna
pratade om vem som
kunde kyssas bäst

Busksnåret luktade kiss.

© Bosse 20 oktober 2015




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-20 04:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten