Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid förlängt intag.


Brännässlor


Här finns gifttänder
å vassa tungor.

Man längtar göka,
men det är, blott, vackra
Syner, bakom den
pissgula Ridån !

Utebliven Injektion ?!

Jag får spader av
deras Tissel & Tassel, -
- dödsdömda Intriger ...

Genom snurriga korridorer
går tröstlösheten sin Rond.

Storebror tror han
rår över mänskors Tid !
Hans vårtbitarögon följer
våra rörelser och ser
varje skymt av förnuft
fladdra bort i det grå.

TV-ögat iakttar mina - - -
simpla små rader, - antar jag!

Injektionen, -- ICKE Inställd !!!
Guud, så skönt, - jag BEHÖVER
den, - får krafter av den !
F-L-U-A-N-X-O-L !!

Brännässlorna har Högsäsong !






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-20 15:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra att skriva av sig när man är frustrerad...
2015-10-23

  Lars Hedlin
En stark bild av omgivningen..bra förmedlat!
2015-10-21

  överlevaren VIP
Skarp text och mycket att vara uppmärksam på i omgivningen om man inte vill skadas... men jag antar att du har god vana att hantera farorna.
2015-10-20

    ej medlem längre
Brännässlor må brännas...men dom smakar gott som soppa. Din text bränner till och har en stark udd...
2015-10-20

    Dan Myrbeck
Ger en fin bild av dig och samhället!
2015-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf