Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ganska ruttet projekt.


Tar mina dikter,
blandar dem väl.

Det är bara ord,
väl?

Ingenting om förnyelse,
ett ganska ruttet projekt.

Ingen artist som tar plats i alstren.
Hjulspår och hattar med kaniner.

Känner mig lurad
på konfekten
den jag ställde upp knäckformar för.

Samma smet och samma formar, år efter år.
Ingredienserna heter vana,
men nya smaker skulle bli fel.

Vill klippa konfetti av orden
och kanske förverkliga mig själv
men kärlen är slutna

Någonting har stelnat.






Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 224 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-21 14:45



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Du är speciell,
lyriken din även.
2015-10-21

  Ulf D VIP
Intressant reflektion.
"Vill klippa konfetti av orden", en bra idé, de kan ju falla ner på ny och oväntade sätt, för att få energi i orden, bland orden, med orden för ibland är det inte bara ord.
2015-10-21

  Peter Stjerngrim VIP
Jag fortsätter avnjuta dina flöden allteftersom du låter oss få ta del av dem här ...

Det skulle jag knappast fortsätt göra
om det vore sant det där
du förmedlar i detta flöde ...

Hoppas livet är snällt med dig
och att du mår bra!

Kramar om
Peter
2015-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol