Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra F

Fruset mitt hjärta slår sina slag
Fruset böjer blomman sitt blad
Fruset är minnets drömska kavalkad
Fruset är vattnets strimma i bäcken
som glimmar och glammar.

© Bosse




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 160 gånger
Publicerad 2015-10-21 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten