Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljubljana SOS/Flyktingar startade en brand i panik.

https://www.youtube.com/watch?v=IF0TAMWhZvk

 

 Slovenien mottog 12 600 flyktingar på knappt 24 timmar i Brescia, nära den kroatiska gränsen, en brand som orsakades av invandrare, i går kväll var  missnöje med bekvämligheter, dem vägrade bo i tält då tuktade eld och förstördes 27 kollektiva tält, de var allt flesta hem inredda i lägret planerad till 400 migranter, som mottogs 4000 under de senaste dagarna.

 

Svenska poeter jag vet att det är hårdast att acceptera att 9 miljoner inte kan vänjas i tanke till antalet med nya anlända, men håll käften inte peta i glöd den här gången brinner i våra trädgårdar, och vi är inkompetenta och olärda hur vi uppföra oss med dem revolutionera krafterna, vi är  okunniga och  bortskämda, förr eller senare alla gränser kommer att brytas samman och bara vapen kommer att skapa lugn och ro och kanske vi faller under härskade stat regering.

Som det är nu situationen, Det skulle inte skada svenska hushåll med en organisation av jordbrukare, sömmerskor, anställda och hemma pigor? I alla fal går på auktions diverse entreprenader i dagens läge.

Det som ländernas politiker tycker att det är märklig, sanningen är att flyktingar kommer till sina släktingar och inte så många som vill stanna och tillhöra svensk nation, som svenska folket blir, dem kommer att dra tillbaka när har tröttnat på oss och sina släktingar.  

Missförstå mig inte, jag har också begränsningar att skriva och översätta under belägringstiden men försöker att vara till hjälp med den praktiska…




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-22 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP