Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kropp

Din kropp dricker ljus,
utbredda över sängen
ligger dina lemmar
och frågande ser du
in i mina ögon.

Morgonsol svarar mina ögon
drömmande i tanken
på på månens skönhet,
frånvarande i dagsljuset.

Endast i nattligt månljus
kan kärleken vaka
över mänskligt oförnuft.

© Bosse 2 april 2014.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-22 15:35



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
väldigt fint

Särskilt fastnade jag för dessa rader:

"Endast i nattligt månljus
kan kärleken vaka
över mänskligt oförnuft. "

2015-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten