Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEDERLAG

Jag ser dig luta i en port
min enögde vän
jag se dig stå med
hängande axlar och
bortvänt huvud.

du följer min väg
dit jag går om natten
följer som skuggan

Jag ser dig luta i en port
ögat tårfyllt av ångest
och blicken skum.

Jag ger en hand till hjälp
försent, förgäves
skuggan bleknar bort.

© Bosse




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-23 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten