Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag berör dig

Jag berör dig min man
som du berörde mitt liv
mitt blod kokar av förväntan

Med en kraft av
avgrundens mörker
gick ditt ord
som svärdsklingan
genom min kropp.

Jag berör dig min man
din närhet förkrossar mig
begäret gör mig maktlös
den blinda åtråns stund är nära.

© Bosse




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-23 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten