Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokfoera = Ba info = io (iofs… okay) socker | salt | etc. En

Enligt manualen.

Zw… donderdag might work (well enough) before [foere] </

\> perjantai. 

\> main 

</ submain 

wrong colour </

\> etc.

fz: another 29e3329 written by farbror zwed </

\> format = ft […] guitar = gr (gris) [grå] </

\> grain (gryn) [havre] råg vete majs – okay. 

Lin (blomma) [Linné] Småland </

\> voi […] 

3.1415927… π är en (1) [forme2121] symbo21. 

1.41421… √2 i »anna29« forma29. 

May-bee… c11 och c12 googeln (vb) then.

----------------- <ff> ----------------- 

 




Prosa av farbror zwed
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-23 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed