Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemkomsten

Hemkomsten
vart, varifrån

kan beskrivas
med två ord
det ena är

förlust

vad det andra var
har jag glömt

utanför fönstret
regndropparna
talar om att
stuprännan är fylld
med höstens löv

som tårar på
fönstrets glas
droppar rinner

Ensamhet var ordet
som jag i hjärtat
hade gömt

© Bosse 24 oktober 2015




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-24 04:56



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
vemodiga toner.
fint beskrivet en känsla som man kan känna igen sig i
2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten