Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett dunkel

I ett dunkel möttes vår blick
i ett möte, det var fördolt
osett av mången.

I kyrkans stillhet mötte
min själ dina ögon.

Trasig var din krona av törne
trampad på av pöbeln
även nu var du oförstådd
och sargad, ditt kors brutet
jag såg min själ i dina ögon.

© Bosse .




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-24 09:31



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
genuint vackert och innerligt
i sorgsam och vemodig ton
2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten