Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När svaret saknar frågan

Dymmeln slår mot klockans kant
dovt mitt hjärta gråter
Dymmeln slår med hjärtats rytm
svid är gråt som gråter

Därför är glädjen sorgens broder
när bägaren fallit i kras.

© Bosse




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-24 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten