Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(H)ARMAGEDDON

Ursinnigt skriker solen
ut sin vrede över jorden

allvarsamt ler den
gråtande skogen
med sina nya blad
bland grönskande träd

frihet från våld
mot det levande gröna
frihet från våld
bland dammiga hus

sorgsna människor
går i döende skog
med knutna händer
-------
Allvaret skriker som en vredgad sol
livslusten dör med tankens dekadans.

© Bosse




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-24 16:32



Bookmark and Share


  aol
Fint skaldat vännen
2015-11-16

  Hanna Mari Wallin
djupt berörande meningar
med viktigt budskap

Bokmärker!
2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten