Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNESTEG

Jag skrev en visa så glad
men visans text den försvann
ifatt den tanken jag ej hann
få den kvar, men nöjd är jag
något kunde ni väl ändå, bjuda.

Dagen mötte mig mulen
den kom med regn på vägen
gjorde mig dyblöt och kulen
när jag snubbla på en ful'en.

Visor som bör vara glada strofer
sjungas om kärlekens apostrofer
men när minnet svikta
får man om nonsens dikta.
Tralla och sjunga, gungeli gunga.

© Bosse




Bunden vers (Rim) av Bossepoet från Österbotten
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-25 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten