Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snäckan


Stranden
Tvåspråkig
Vågorna översatta
Vinden
Betraktande
Solen
Ursäktande




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 503 gånger
Publicerad 2006-04-24 00:23



Bookmark and Share


  Araminta
"vinden betraktande
solen ursäktande"

skulle det ju vara!
ursäkta för felcitering.
2006-04-24

  Araminta
den här är kongenial i all sin enkelhet:

"stranden tvåspråkig
vågorna översatta
vinden
solen ursäktande"

hur lyckas du med så få ord
teckna en hel stämningsmättad
scen eller tavla?

bra jobbat mvh Araminta
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP