Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bladverk



I gläntan
faller ljuset
sprött utan tyngd
Några insekter hoppar
i luften
styrda av instinkt
och lust




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 563 gånger
Publicerad 2006-04-24 00:25



Bookmark and Share


  Araminta
"några insekter hoppar
i luften
styrda av instinkt
och lust"

så bra! särskilt slutet eller klimaxen som
mynnar ut i lust! säger en del om biologin
och förefaller förespråka en gladare vetenskap,
sånt är bra och gillas av Araminta.
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP