Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bidrag till haikuverkstaden 23 okt. Tyvärr hade jag inte möjlighet att vara med. Dessa har omarbetats från tidigare publicerade.


Haiku x 2, okt.15

Skyltklockor stannat
affärsgatorna öde
flytten till storstan

Paraplyer
ropen studsar
gårdsauktion




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-25 17:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra båda två!
Tydliga bilder av vårt samhälle.
2015-10-27

  Anna H
Nummer två fick en röst på verkstaden. Personligen tycker jag bilden i den första är mest tilltalande.
2015-10-26

    ej medlem längre
Bra haikus med ett sant, viktigt ämne. Den mer och mer avbefolkade landsbygden!
2015-10-26

    Dan Myrbeck
Båda är bra.
2015-10-26

  Bo Himmelsbåge
Två fina, välskrivna haikusar på samma olycksaliga tendens...
flykten från landbygden...!
Istället klumpar många ihop sig
i våra redan överfulla storstäder!
Hemskt!
2015-10-25

  Anya VIP
Vilka tydliga bilder du frammanar. Bra!!! "Flytten till storstan" är verkligen isbergsteknik...sägs mycket mellan raderna.
2015-10-25

  Njord
Roligt med 2 haiku på samma "tema"
Bra skrivna, säger mycket om vår tid
2015-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP