Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅNATLIGA BESVÄR

I natt har häxorna
dansat, rådbråkat
min ömkliga kropp
I natt har häxorna dansat

Är ondskan dold i rädslan,
min själ ligger naken och gråter
vaken jag ligger, frusen
och ser på skammens ikon.

Tillkortakommandets skam
kletats som unken dy
på mina svidande sår.
I natt har häxorna dansat
till livets dunkla begär.

© Bosse 30 april 2014.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-26 06:51



Bookmark and Share


  Minkki VIP
mmm :) det blev en da capo -idé
2015-10-31

  Minkki VIP
raden 'och ser hur skammen.' känns lite rumphuggen -sedan tar texten fart igen. Kunde kanske 'hur' bytas ut mot något annat ord, typ 'på' eller... ja, Du vet nog bäst själv om det går
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten