Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"When you really believe something your faith will give birth to action." Creflo Dollar


"Get ready for your miracle!" Creflo Dollar

letar kärlek

vidare

nästa

ber

tror

släpper kylan som jag håller i handen

aj förfrusna fingrar

aj

sträcker ut min hand

180 grader

aloe vera

tiden som såren behöver

ljumma sommarbrisar

och en

kärleksfull hand

"Trust in God’s grace to turn your dream into reality!" Creflo Dollar




Fri vers av Ess VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-26 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP