Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens tänkvärda 151026

Ibland väljer Du bort

vissa vänner under livets gång

andra gånger sållar de bort sig själva

när de visar brist på respekt

... eller civilkurage 

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-26 22:16



Bookmark and Share


    GG
En äkta vän ska vara det 24/7, även om situationen blir knivig...


2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP