Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRANDVAKT

Det förflutnas vågor
sköljer som en brottsjö
skumbestänkt i stormens
kaos av minnen.

levande och dött
blandar sig minnen
i fasan att förlora
allt till det förflutna

Lägger mig trött och
förstenad på klippan
vid känslornas hav,
ser det brungröna
skummet vid stranden.

Livets puls som i dyningens
vaggande bland tång och sand
ger mig frid, ger mig ro.

Framtiden ligger öppen, bredvid
ett hav som väntar och vaktar.

© Bosse




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-27 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten