Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag försöker se ut som om jag menar vad jag skriver;-)


Basta!

Tacka vet jag
vanlig kommersiell vardag
med direkta order
och pliktuppfyllelse
raka beställningar
och konkreta åtaganden
kontra de korta ögonblicken
av förundran och ångest
då jag hänger
i livets tunna spindeltråd
och blickar ut över
ett hisnande landskap
av möjligheter och död




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-27 07:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du lyckas verkligen med att få det fasta, stadiga och vardagliga att stå i kontrast mot livets mer osäkra aspekter
2015-10-27

  Anya VIP
hahaha Gillar verkligen den vanliga kommersiella vardagen. Undra om den får fungera som ångestdämpare? Känns så i texten. Tycker om ironin i denna.
2015-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Stora kontraster här!
Bra förmedlat.
2015-10-27

    ej medlem längre
Raka ord om livets och dagens alla nyanser.
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP