Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 27.10-15

Höstblåst
ute roströd matta
lönnlöv




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-27 12:05



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Kung Bore kan känna sig blåst.

Höstblåst. Så fin färgkaskad!

Gillar rimmet blåst - rost och
allitt RostRöd och LönnLöv.
2015-10-27

  Anya VIP
Vilken färgrik...skrev också om rost idag om jag inte minns fel. Du skriver så det frammanas bilder.
2015-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om hösten och en av dess färger!
Du är bra på att skriva Haiku.
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP