Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör vid mej, hud mot hud, så jag vet att jag har en själ

Rör vid mej, hud mot hud, så jag vet att jag har en själ.
 Se på mej, så jag vet att jag finns, med ömhet i din röst.
Led mej hem när jag har irrat vilse, förlorad i mina ord.
Viska mitt namn med respekt, när min självkänsla dalar.




Fri vers (Fri form) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-27 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP