Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicksskildring kl 14:25

I hyllorna mellan
Brolio och Chateuneuf-du-Pape
på ett Systembolag i spenaten

inför en födelsedags fest

Greppar en Brolio och två Chateuneuf-du-pape
och går i riktning mot den glesa kön

En ung dam i kassan,
vi kan kalla henne Sara,
ler med hela ansiktet så att hela bygden lyfter

När jag går iväg säger min vän,
ge henne ditt visitkort, skriv ditt telefonnummer på ett kvitto
det leende hon gav dig var kärvänligt
Du kan inte missa detta

Jag svarade, jag är poet min vän
vill inte förstöra illussionen
jag skriver redan på denna text i mitt huvud

Detta skulle aldrig hända i storstan

© Christer Johansson 2015-10-27




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-27 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP