Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden är outhärdligt svår


håller om dig i hjärtats
djupaste vrå
ty
saknaden är outhärdligt svår
ser upp mot stjärnorna som tindrar
så som dina vackra ögon gjorde
så levande så hoppfulla

när morgonen åter gryr
finns du där
i varje sken
är det dig
jag ser

du livets ljuvligaste gåva
som besöker drömmarna mina
där får jag hålla dig tätt intill
och känna din hand i min
vaknar i djupaste saknad

du är den eviga morgon solen
som ger kraft att härda ut
ännu en dag utan dig
ty,
saknaden är outhärdligt
svår


h.m.w copyright 2015




Fri vers (Fri form) av Hanna Mari Wallin
Läst 518 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-10-28 21:21



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Gripande och vacker poesi!
2015-11-02

  i af apa
ja
saknad kan vara outhärdligt svår
innan den härdar ut...

fin teXt!
2015-11-02

  Tino
Jätte fint verkligen.
och såå igenkännande.
Jag tycker du skapar en behaglig rytm med mjuka fina ordval.
"när morgonen åter gryr
finns du där i varje sken är det dig
jag ser " - Här får jag verkligen applådera. Riktigt bra

2015-10-31

  louisegirl
Ord som griper tag, om det svåraste i livet <3
Jättefint skrivet!
2015-10-29

  Lars Hedlin
Stark känsla som jag mycket väl känner igen ...Vackert framfört med innerlig känsla! Varm kram <3
2015-10-29

    ej medlem längre
När sorgen gräver djupa hål i själen....
2015-10-29

    ej medlem längre
Saknaden och sorgen är i vågor, som slår.
2015-10-29

  Marita Ohlquist VIP
Blir djupt berörd av din fina text!
Precis så är det.
2015-10-29

  Maud Louise
Så vackert skrivet. Vet hur den saknaden känns, ja den är outhärdligt svår. Känner så med dig...
2015-10-29

  Palett
Fin berörande text om saknad.
2015-10-28

    ej medlem längre
Ja, vi har de själarna levande inför oss!
2015-10-28

    ej medlem längre
Så längtansfull..
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin