Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanden I

berget som lät sig krossas
i ungdomligt övermod
strävar varje natt
efter att återskapa sig själv

men sanden vägrar att lyda
utan flyter ständigt ut

som förståelse




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-29 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson