Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min evighetsprinsessa är på gång igen


Leklysten fantasi


Stenen var av äkta guld
vilket var hemligt

När det blev varmt
dök hon ned
pratade med den
hörde sin röst
Sjöbottnen ekade

Hon ville springa ned
till den skimrande guldgula salen
men lyftes upp
som en blommande näckros
hamnade i en våldsam kaskad

kiknade av skratt
Vattenvarelserna
hennes vänner
busade
kastade skummet över henne
igen.



3/9 2015




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-10-29 19:57



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
lätt i rosen skönt att röra sig fritt mellan under och över vattenperspektiv.
2015-11-10

  Lars Hedlin
Härligt lekfullt liv!
2015-10-30

  Nanna X
Fin undervattenslek :-)
2015-10-29

  Amari
Blev glad av denna lekfulla text!
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP