Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dow Jones och ömheten


Visst är det skönt med kärlek på morgonen?
Ljuset som helar när vi blir dom vi är.
Några olyckliga fåglar flyger helt fel, norrut.
En småfågel dör, det är det som småfåglar gör.
I dina ögon en längtan som får mej att gråta....
Stockholmsbörsen. Dow Jones. Ömheten.
Vi är alla människor. I wanna fuck you.
Gula gabardinbyxor, jag dansar över stan,
dansar ovanligt. Folks bedövade blickar.
Det är skönt med kärlek, när våra ögon
glöder, i skymningen. Kajorna tjattrar.




Fri vers (Fri form) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-30 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP