Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kul att pröva versmåttet tanka 5-7-5-7-7.


Ett barfotabarn med trånga skor

Stefan gråter på
finansdepartementets
trapp för tappad lapp
En statsministers känslor
får svenskarna att bäva




Bunden vers (Tanka) av Respons VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-31 09:44



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
inte många vill byta med honom...
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP