Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanka


Det här är mitt land. Det här är ditt land.

En blågrön planet
utan hinder och gränser
för människor att mötas
Pengarna passet biljetten
trängseln blickarna skräcken




Bunden vers (Tanka) av Respons VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-31 09:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här!
Bra skrivet.
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP