Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömskans slöja

en vägg av eld
drack upp ditt vatten

glömskans slöja
täcker nu ditt nakna ansikte
när din nakna kropp
långsamt klättrar uppför
den redan raserade pyramiden

morgondagens kannibaler
rev ner den som betalning
för gårdagens offer




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 104 gånger
Publicerad 2015-10-31 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson