Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halloween på alla helgons dag

Pensionärer som
bunkrar godis i väntan
på skräckens signal
De döda som sover gott
under ljuset av omsorg




Bunden vers (Tanka) av Respons VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-31 12:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för dina ord här!

"De döda som sover gott
under ljuset av omsorg"
2015-10-31

  Anya VIP
Inte bara pensionärerna som tvunget bunkrar godis. vi gör det också. Jag överdriver inte men det kan ringa på 30 ggr på en kväll. *suck* gillar det inte men vad är att göra???
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP