Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra löfte

Ännu våra löfte kommer jag ihåg
De löftena som skulle vara mer än bara ord
De löftena som vi lätt våra ögon bevittna
De löftena som våra leende blev deras signatur

Jag minns
För hos mig,
Ännu..
De finns...




Fri vers av Endless Love MS
Läst 177 gånger
Publicerad 2015-10-31 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS