Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst att du är ensam, visst att du skapar andrum. Varför är du inte rak?


ensamvarg... my ass.

Du säger du vill vara ensam
Du säger du behöver tid
Du säger att du måste tänka
Du säger du är ensamvarg
Jag vet nu det är bara skit
Jag vet du träffar andra
Jag vet du inte lever som du lär
Jag tror inte jag vill ha dig mer
Jag vill inte du ska ringa
Men jag vill du ska ringa!
Jag är så svag för dig
VARFÖR?
Jag tycker nästan illa om dig nu.




Övriga genrer av Fumus
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-24 12:29



Bookmark and Share


  aftermath
insikten är viktigast.
bra.
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Fumus