Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En inledning, en introduktion, ett skådespel mina damer och herrar!


Don Juan Romantica - Ett äventyr

Det är jag, Mes Amis
På återssende, glatt javisst.
Med en skön jänt på var näve, balanserandes mellan bordens ölstop på ett ben. En fot i marken och den andra i Herr Löjtnants skrev.

Det är jag, Don Juan Romantica
Kvinnor! Lystra!
Ta mig så tar jag eder, sköna mö, med chokeladen och blomman och med mina läppar mjuka som sammet.

Asch, jungfru, ty du är blott en jungfru tills jag beklämmande klämt mig in i ditt sköte. Jungfrusblodet blandas smäckert med min olivdoftande, jungrubalsamerade lekamen - för doften och dess ljuva klangs skull - åh, jag njuter.

Hundra öden och hundra äventyr står jag för, slår jag för, Jag. Don Juan Romantica är här för eders blotta nöjes skull. Låt mig tillfredsställa kittlande nerver, och med mina enerverande bekännelser, fryntligt, ack så fryntligt, besvära er med att besvärja edra blå oskyldiga ögon.

Här kommer jag, i rop och skall, glatt!

Au Revoljär, Mon Ami
På Återseende, Baby!




Fri vers av a distinguished man in a three-piece suit
Läst 930 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-05-13 15:26



Bookmark and Share


    Fumus
Du lockar fram ett leende på mina läppar... Den här dikten gillar jag starkt.
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

a distinguished man in a three-piece suit
a distinguished man in a three-piece suit