Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu?

Jag tänkte skriva en dikt.

…men ja

Det blev inget.
den skulle handlat om...
[...] min egen död.




Fri vers av a distinguished man in a three-piece suit
Läst 919 gånger
Publicerad 2006-01-24 04:08



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Hm, skulle främsta orsaken till att undvika självmord vara att man är fager? Om man varit ful, då hade det varit ok? Det här blev en halv dikt, men ett helt rop. Ropen ekar i kör härinne på Poeter, uttryckta av människor som har ett trasigt inre, oavsett yttre status. Ha rum i våra hjärtan för dem alla.
2006-01-30

  Sten Hansi
Dö inte! du är så bra! och vacker!
2006-01-25

  Axelandra
Dö inte!

du är så bra!!

och vacker ^^
2006-01-24

    Flogging Elly
död...att dö, någon dör....döda sig själv...alla dör.... eller..vilka dör inte?
Jag måste inte förstå, den är bara skön ändå.
Plus att du är stilig.. och... mycket mer.
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

a distinguished man in a three-piece suit
a distinguished man in a three-piece suit