Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

faller lätt för att känna mig komplett

Det är så vackert
Blickar ut över landskapet
Det är så vackert
Blickar ut över havet
Aldrig förr
Har jag sett
Aldrig förr
Känts så komplett
Som när staden står i vägen
För fanskapet
Jag blickar ut, ser landskapet

Håll käften Stockholm
Det är dags
Håll käften så berättar jag strax




Fri vers av a distinguished man in a three-piece suit
Läst 903 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-01-05 12:02



Bookmark and Share


  Della K
Ja, håll käften städer...
Uppkäftiga är dom... och tar alldeles för mycket plats...
Lugnet i naturen... dit behöver vi för att rena våra sönderstressade avgas-själar.
2008-07-07

  pang
gillar tonfallet.
2006-04-18

  K*
"håll käften Stockholm" - fantastiskt. grymt bra. texten glöder
2006-02-27

  madinsane
'Som när staden står i vägen
För fanskapet'

och

'Håll käften Stockholm'

är fullkomligt lysande!!!
2006-01-24

  den ensamma kycklingen
Litet leende
2006-01-16

  raphaela
Välformulerat, snyggt med en bakomliggande dynamik, jag gillar verkligen din text.
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

a distinguished man in a three-piece suit
a distinguished man in a three-piece suit