Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min kärlek, vår kärlek... mina tankar om oss båda...


min kärlek

Du kom och sköljde över mig
som vattnet i bäcken om våren...
Du kom och du märker att vår
kärlek väcker liv i gamla klyschor

Du får mig att tala och tänka på vers
Men versen har ingen röd tråd eller
ens en mening... den bara är

Jag älskar ditt sätt att hålla om mig
om natten
om dagen

Kommer du att vakna imorgon?
Kommer du känna likadant?
Frågan jag ställer lär länge ljuda hos oss båda ...
Men vi vet att vi är kära och det väger tyngst...




Fri vers av Fumus
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-07-25 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fumus