Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandstorm


Du kan nog inte följa mina spår i sanden längre.
Troligtvis inte identifiera dig med mina rädslor.
Det måste vara okej. Jag måste förlåta oss.

Hinken är tömd. Spaden är glömd.

Om det var vågorna som tog oss eller om vi surfat vidare
är oviktigt.

Det är ett intet. En snabb blick på klockan.
En axelryckning.

Det stör mig.
Vill hitta spadjäveln och fylla hinken
med betydelsefull drömsand.

För allt som brinner. Rinner.
Och sedan knastrar vidare.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-31 21:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra skriftat!
2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol