Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi


Symfoni i tysta toner (Schackpoesi)

Schack är ett tyst instrument
med subtila toner

Ett schackparti har två kompositörer
som dirigerar hela orkestern

Lyssna, dra, bara njut av symfonin

© Christer Johansson 2015-11-01




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-01 22:27



Bookmark and Share


  Ponkla
Det är ett bra spel! Schack är även ett "slaginstrument". :)
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP