Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lådans innehåll

du vill så gärna
visa din hemlighet

istället flockas fåglarna runt din grav
för att visa dig vägen till berget

där väntar skeppet
på sig själv
för att ristas in i grottan

först då förlöses din moder
och kan leda dig ut ur skuggorna

utan att röja
lådans innehåll




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 135 gånger
Publicerad 2015-11-01 23:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En underbar vandring i språk och i kultur.
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson