Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November Lek.

Höstlövets dans
på asfaltsvarta gator
sprider glans och glädje

nu får jag själv
med naturen leka
med fotprasslande steg
sänder jag himlapelare
av gula löv med vinden.

© Bosse 2 november 2015.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-02 15:22



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Fin höstdikt som sprider glädje
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten