Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siv och Bengt-Hugo del 11

- Siv, min brorson har fått GPS.

- Sådant fanns inte när vi var unga
Bengt-Hugo, då fanns det inga
bokstavsdiagnoser.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 248 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-11-10 16:38



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Humor när den är som bäst!
TBG.
2015-11-16

  Linda CH VIP
Tiderna förändras! :) Humor består
2015-11-12

    ej medlem längre
Kul!
Ack, detta hav av förkortningar ...
2015-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Det kanske var bra att det inte fanns då, för får man en bokstavsdiagnos nu och man egentligen inte har det problemet, så kan man ge sig katten på att man får det så småningom...
2015-11-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Med PS fanns
och när man
skrivet det
DS lades
till om man
var artig och
hade elegans.
2015-11-11

  överlevaren VIP
Gillar, dubbel vilsenhet!
2015-11-11

  Lars Hedlin
Prexis just så....
2015-11-11

  anits VIP
Bra skrivet i dag är det inte lätt att förstå alla bokstavs diagnoser!
2015-11-11

  ULJO
Samma symtom som idag men inte lika uppmärksammat.
2015-11-11

  Connie
Här kommer jag och hälsar på och så möter mig den här texten! Du är fenomenal på att roa! Tack för den!
2015-11-11

  M.Eta
Siv kan ju tyda det som: Gammal
Pensionär
Svårförstålig!

2015-11-10

  Maria Sundelin VIP
Då fanns bara bus
Hyss hittar man inte på
di bare blir
2015-11-10

  Ingrid Trolle
Som vanligt är du jätterolig :)
och sätter samtidigt tummen
på detta ofog med alla
bokstavsförkortningar på allt
från diagnoser, mediciner till
maskiner.

2015-11-10

  Rise Little One
Haha, det är en sorts tolkning iaf ;)
2015-11-10

  walborg
Haha - allt missbruk av bokstäver idag som man förutsätts begripa men inte gör ... ful ovana!
2015-11-10

    Elisabeth Nilsson VIP
I dagens läge inte lätt att förstå alla bokstavsdiagnoser. Kul text.
2015-11-10

  louisegirl
Ja det är inte lätt med alla bokstavskombinationer.
2015-11-10

  Eva Helene VIP
Jodå, måste rätta Siv här. När jag började som läkarsekreterare (för länge sen) fanns det faktiskt en del läkare som pratade om SVBK = sveda - värk - och brännkärring !!
2015-11-10

  Gunnel Eriksson VIP
Svårt med alla förkortningar.
Siv har min sympati.
2015-11-10

  Marita Ohlquist VIP
Det gäller att hänga med för att förstå alla bokstavskombinationer.
2015-11-10

    ej medlem längre
Tiderna förändras...till det bättre....?
2015-11-10

  Anya VIP
Jaa tänk vad mycket som har förändrats. Själv försöker jag vara PK...men vet inte om jag lyckats.
2015-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck