Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tog mina drömmar

med magiska händer
strödde ut dem i vindens andetag
ett glitter regn föll
in i mina ögons drömmar
med molnens lättsamhet
for jag fram
och
stannade till
under ett färgsprakande
stjärnfall
med dig tätt intill




Fri vers (Fri form) av Hanna Mari Wallin
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-02 22:43



Bookmark and Share


  helenita VIP
Otroligt skön känsla!
2015-11-11

  Teresia Ridell
Alldeles underbart, målande vackert !
2015-11-04

  Lars Hedlin
Underbart ryser varmt ömt <3
2015-11-04

  louisegirl
Vacker poesi
2015-11-03

    ej medlem längre
Skrivet med mjuk och vacker hand.
2015-11-03

  Marita Ohlquist VIP
Med kärlek stor!
2015-11-03

  Maud Louise
Kändes i kroppen - vackert
2015-11-03

    ej medlem längre
Fint!
2015-11-03

    ej medlem längre
Vilken fin upplevelse!
2015-11-03

  M M Mannheim VIP
Så då blev ni tvillingstjärnor då! Härligt två tillsammans ute rymden den vida.
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin