Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fika på stan.

Jag tar oombedd koppen
ur din darrande hand

du kom in med rullstol
mellan borden, trångt
vi hade setts någon
gång på gatan

du skakade i händerna
bad om hjälp med rullstolen
att komma intill bordet

jag kände dig ej, främling
när jag höll din kopp
då du sörplade i dig ditt kaffe.

©Bosse 3 november 2015.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-03 15:05



Bookmark and Share


  Minkki VIP
jag tycker om det outsagda här:
- jag kände dig ej, främling, när ... -
hur man efter ett sådant möte inte längre är främlingar
2015-11-08

  Hanna Mari Wallin
medmänskligs ord och handlingar genom lyser här!

Applpåder
2015-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten